Κωνσταντίνα Θεοδώρου

Portrait_1-min

Κωνσταντίνα Θεοδώρου

  • Ειδικότητα: Ψυχολόγος

Βιογραφικό

Η Κωνσταντίνα Θεοδώρου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Πρόσφατα ξεκίνησε την μετεκπαίδευση της στο τριετές πρόγραμμα Γνωστικής Συμπεριφορικής Θεραπείας, της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη. Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση, σε προπτυχιακό επίπεδο, στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών του ανατολικού τομέα.

Πήρε μέρος στο πρόγραμμα «Συμβουλευτική & Επαγγελματικός Προσανατολισμός» του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθώς ολοκλήρωσε και επιμορφωτικά προγράμματα με θέμα «Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής», «Marketing & Branding» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως και την σειρά σεμιναρίων της Workearly σχετικά με το Human Resources & Management.

Επιπλέον, την παρούσα χρονική περίοδο, παρακολουθεί προγράμματα που αφορούν το ψυχικό τραύμα, την διαχείριση και την θεραπεία του, από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Κέντρο Δια Βίου μάθησης Τσαούση. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια σχετικά με την αθλητική ψυχολογία, την εγκληματολογία, την ψυχοπαθολογία και διάφορα θέματα ψυχολογίας.

Γεννήθηκε και ζει στην πόλη της Θεσσαλονίκης και σήμερα εργάζεται στο θεραπευτικό κέντρο Νους.